Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu, smaczne, bez tłuszczu
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 30
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 30
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Składniki
zioła posikac i wymieszać z oliwą, mięso opruszyć solą i pieprzem a następnie posmarować ziołami z oliwie, zawinąć w folię aluminiową
piec w temperaturze 200 stopni celsjusza przez 60 minut, gorące wyłożyc na półmisek razem z sosem, mięso pokroić w plastry. Przepyszne jest z chlebem maczanym w sosiku z upieczonego mięsa. Smacznego ! -)