Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
słodki niskokaloryczny deser lub przystawka
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 58
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3310
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 58
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3310
Składniki
jabłka umyc odkroic gore jabłek (z ogonkiemi) środek wydrązyc (ale nie cały) , miód wymieszać z cynamonem (mozna tez z migdalami albo rodzynkami) białka ubic na sztywna piane, do środka wydrązonych jabłek dodac troche miodu z cynamonem i ubite białka(mozna ubic tez z dodatkiem cukru pudru ale uwazam ze wtedy deser jest za słodki) a nastepnie przykryć ściętym wierzchem od jabłka , dac do piekarnika na ok 180stopni piec ok 20 min