Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne na zimno i na goraca, przepis zainspirowany przepisem z blogu : dietetyczniesiostro.blogspot.com
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 323
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 92
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5096
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32704
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 357
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 273
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 323
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 92
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5096
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32704
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 357
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 273
Składniki
3 jajka ugotowac, wystudzic obrac ze skorupek.
do miesa wbic czwarte jajko, dodac bulke tarta, przyprawy, wyrobic. kazde z ugotowanych jajek obkleic masa miesna, formujac kule. piec na kratce z piekarnika ok 40 min w temp 180 stopni- czas pieczenia uzalezniony jest od ilosci masy miesnej. podczas pieczenia mieso trzeba obkrecic kilkakrotnie, a pod kratke podlozyc blaszke, by tluszcz mial gdzie splywac.