Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 617
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 168
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 241
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 129
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 617
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 168
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 241
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 129
Składniki
Ziemniaki obrać i obgotować ok.10-15 min. Wyjąć i odstawić do wystygnięcia.Blachę nasmarować olejem,poukładać ziemniaki i polać olejem.Wszystkie przyprawy połączyć ze sobą i posypać ziemniaki.Przykryć folią aluminiową.Piec ok.40 min. w temp.200 stopni.W czasie pieczenia ziemniaki należy przekręcić na drugą stronę i również posypać przyprawą.Pod koniec pieczenia zdjąć folię i zmniejszyć temp. do 180 stopni. Smacznego!