Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Ziemniaki wyszorowac,przekroic wzdłuż na połowy,następnie wydrążyc łyżzeczką pozostawiając brzeg grubosci 1cm.Wydrążony miąż posiekac.Szynkę i ser pokroic drobno w kostke.Dymkę obrac.Cebulki posiekac,a szczypiorek pokroic.Pomidora sparzyc i obrac ze skórki.Gniazda wycisnąc i pokroic w kostkę.PIekarnik rozgrzac do 180st.POsiekane ziemniaki i cebulkę podsmażyc na patelni.Wymieszac z innymi składnikami farszu i przyprawic do smaku.Ziemniaki ułożyc na natłuszczoną blachę i wypełnic farszem.PIec 50 min az beda miekkie.Jogurt wymieszac z wycisnietym sokiem i pokrojonym szczypiorkiem,przyprawic .Gotowe ziemniaki polac sosem