Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy "kociołek" z piekarnika.
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 43
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 116
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 456
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32644
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 89
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 128
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 43
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 116
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 456
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32644
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 89
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 128
Składniki
Cebulę kroimy w piórka, marchewkę w krążki lub paski. Do naczynia (foremki) rozkładamy pokrojone składniki. Szynkę pokrojoną w kostkę przyprawić solą, pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego i papryką. Polać wszystko oliwą.
Pieczemy w piekarniku o temp. 180st. ok 30 minut
Dodatki dowolne co kto lubi. SMACZNEGO