Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 743
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1865
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 743
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1865
Składniki
kurczaka natrzeć dobrze solą czosnkową,
patelnię do pieczenia wysypać ok. 1.5 cm warstwą soli kuchennej, na to położyć kurczaka w całości (udkami do góry) i wstawić do piekarnika. Piec w zależności od wielkośći kurczaka ok. 1.15 do 1.5 h. Z 20 min przed wyjęciem z pieca posmarować kurczaka miodem. Będzie miał piękny kolor i delikatny smak. Smacznego! (zaręczam, że nie będzie słony)