Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczrki w cieście

Przekąski

Autor: JUSTYSIA1560

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 3

Dodano: 17.09.2009

Odsłon: 1217

Pieczarki inaczej;)

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki obieramy,myjemy,kroimy w mniejsze cząstki. Mąkę wsypujemy do garnka dodajemy jajko i trochę wody(na oko ma wyjść z tego gęste ciasto nalesnikowe)solimy,pieprzymy.Miksujemy na gładkie dosyć gęste ciasto.

  2. Pieczarki maczamy w ciescie tak by były nim całe pokryte.smazymy w głebokim oleju aż będą złociste:)

  3. Podajemy z sosem np czosnkowym.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń