Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać. Zagnieść ciasto. Rozwałkować (podsypywać mąką) . Wykroić foremkami porządane kształty. Na posmarowaną margaryną i obsypaną bułką tartą blaszkę wykładać pierniczki. Piec 10 minut w 180 stopniach. Można ozdobić według uznania. U mnie były bez.