Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 83
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 659
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 840
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 27
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 60
...ale pyszny.
Odsłon: 83
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 659
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 840
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 27
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 60
Składniki
Margarynę roztopić i ostudzić.Jaja z cukrem ubić na pianę do białości.Dodać mleko , kakao,mąkę wymieszaną z sodą i przyprawę do piernika.Mieszając dodać powidła a na koniec dodać margarynę. Wymieszać na jednolitą masę. Na koniec dołożyć bakalie.Piec w temp.180 stopni przez 1 godzinę. Po upieczeniu i wystudzeniu można przełożyć powidłami a wierzch polać polewą i posypać wiórkami kokosowymi.
POLEWA:margarynę, cukier i mleko rozpuścić na ogniu.Zestawić z ognia i dołożyć kakao.Mieszać do uzyskania jednolitej masy.Lekko przestudzić i polać piernik.