Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, którzy nie przepadają za twardymi i zbyt słodkimi piernikami
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 254
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 184
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 254
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 184
Składniki
Ucierać jajka z cukrem, powidłami, śmietaną, oliwą i alkoholem. Na koniec dodać kakao, przyprawę, mąkę, sodę i bakalie. Piec ok 50 min w 180 st.
Można udekorować polewą (ja używam gotowej polewy w proszku) Przepis na średnią blaszkę o wym ok. 38 cm x 25 cm