Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
piernik bardzo długo zachowuje świerzość jest naprawdę pyszny;)
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1831
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1831
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
wymieszać mąke, cukier, kakao, przyprawę, prozek, sode
dodać same żółtka jaj, mleko, powidła, miód, olej całość dokładnie wymieszać
białka ubić i delikatnie połączyć z powstałą masą.przełożyc do wysmarowanej masłem dużej blachy
piec do 50 min w temp.180 smacznego