Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
orginalne...na wszystkie okazje...pikantne z odrobina afrodyziaczku
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
ciasto tradycyjne na pierogi
wszystkie skladniki farszu wymieszac dokladnie i odstawic na 1 godz.do lodowki
postepujemy jak z innymi pierogami
odgotowujemy bardzo delikatnie i polewamy oliwa z dodatkiem oliwy sezamkowej'''''''',obsmazamy(nie koniecznie),obsmazone sa chrupiace,mozna posypac papryka
sos podajemy w miseczce,pierogi zaglebiamy w sosie tak aby nim nasakly...SMACZNEGO!