Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierogi to jedno z moich ulubionych dań,chodz zajmują dużo czasu w przygotowaniu mi to nie przeszkadza bo efekt końcowy jest zawsze smacznie:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 43
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 61
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 678
Szybka i smaczna
Odsłon: 11242
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 292
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 43
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 61
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 678
Szybka i smaczna
Odsłon: 11242
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 292
Składniki
Ziemniaki ugotować z odrobina soli. Lekko przestudzone ziemniaki przecisnąć przez praskę. Cebule drobno pokroić,na patelni podgrzać olej i cebulę zrumienić na złoty kolor. Do przestudzonych ziemniaków dodać ser i cebulę,doprawić i do smaku solą i pieprzem.
Z podanych składników wyrobić ciasto,odstawić przykryte ściereczką na około 15 min. Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką , na środek nakładać farsz i zalepiać.
Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min. Podawać okraszone cebulką Smacznego!!!