Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi jak wiemy są pracochłonne ale jeśli zrobi się dzień wcześniej farsz to nie tak bardzo.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 19
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 163
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 19
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 163
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Składniki
W osobnych garnkach gotuję mięso,kapustę,grzyby.Na patelni na smalcu smażę cebulę pokrojoną w kostkę.Gdy wystygną składniki mielę mięso,grzyby.Kapustę siekam nożem.Składniki mieszam doprawiam.Lepię pierogi i gotuję w osolonej wodzie do wypłynięcia.Przepisu na ciasto nie podaję,ponieważ jest wiele przepisów na Smakerze,można coś wybrać.Ja robię z mąki,mleka i oleju.Ważne aby było elastyczne.