Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę pracochłonne ale efekt super
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1757
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 41
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1590
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1757
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 41
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1590
Składniki
Obrałam udko z kurczaka i pokroiłam, plaster karkówki również, bez znaczenia jak bo i tak będzie zmielone, podsmażyłam na patelni z cebulą i czosnkiem, przyprawiłam. Zmieliłam w mikserze, odstawiłam
Z mąki, jajka, oliwy i ciepłej zagniotłam ciasto, rozwałkowałam. Powycinałam koła, wsadziłam farsz i zalepiłam w maszynce, bo nie umiem sama. Ugotowałam w osolonej gorącej wodzie ok 5 min. Polałam roztopionym masłem