Do góry

Dania główne Przepis na:

pierś kurczaka ze szpinakiem

Dania główne

Autor: izabela18

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 17

Dodano: 06.05.2009

Odsłon: 4710

Nie zawiera cukru. Szybkie i proste

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na rozgrzany olej wycisnąć czosnek, dodać pokrojoną w kostkę pierś z kurczaka. Kiedy mięsko będzie już obsmażone, dodać szpinak i dusić do momentu aż ów szpinak będzie rozmrożony, mieszając od czasu do czasu. Dodać śmietanę doprawić do smaku solą i pieprzem.

  2. Najlepiej smakuje z makaronem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Panek 24 sierpnia 2009 Dziś zrobiłem wedle przepisu, danie ochydne!!
Jestem przekonany że gdybym robił sam szpinak lub z jajkiem nawet bym go nie trącił, po przejściu na zdrowy tryb życia będe miał szansę się przemóc i zjeść to raz na 2 tygodnie :)
Komentarz zapewne budzi mieszane uczucia, dla tego powiem wprost: dzięki temu przepisowi potrafię się zmusić do zjedzenia szpinaku, dziękuje, pozdrawiam i polecam szpinakowym niejadkom ;) !

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

izabela18 08 czerwca 2009 Cieszę się, że smakowało. W taki właśnie sposób maje dzieci jedzą szpinak

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

gosia-69 04 czerwca 2009 witam - dziś te danie zrobiłam - ale pychotka .....

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń