Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, soczysta, dietetyczna, marynowana pierś z indyka, panierowana w pistacjach, pieczona w piekarniku:) W towarzystwie świetnej surówki z marchwi z dodatkiem czosnku:)
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 215
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34483
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 174
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 215
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34483
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 174
Składniki
Przygotować marynatę z podanych składników. Umyte i osuszone mięso rozbić delikatnie przez folię, włożyć do marynaty i odstawić na minimum 1 godzinę, a najlepiej na całą noc.
Przygotować surówkę. Marchew zetrzeć na drobnych oczkach, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, oliwę, sok z cytryny, pieprz i sól. Dokładnie wymieszać i odstawić na 30 minut. Udekorować natką.
Zamarynowane mięso panierować w białku i pistacjach. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temp. 190 stopni (termoobieg) na 20 minut. SMACZNEGO:)