Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do przygtowania a efekt ......mniam
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Filety rozklepać tłuczkiem jak najcieniej, posolić z obu stron. Na każdym kawałku mięsa położyć po 2 plastry boczku, przyprawić papryką i zwinąć w rulony. Obtoczyc w samej mące , smażyć na naprawdę małym ogniu z obu stron po jakieś 10 min. pod przykryciem , w razie konieczności podlać odrobinkę wodą. Smaczne i eleganckie, można podawać z czym kto chce- ziemniaki , ryż, makaron itd.....