Do góry

Zupy Przepis na:

Pikantna zupa rybna

Zupy

Autor: Tosca

Przepisów i artykułów: 87 Ocena: 1920

Dodano: 04.05.2009

Odsłon: 3488

Inaczej niż klasycznie. ;)

Składniki

  • ryba morska, może być mintaj mrożony, ok 300 g, może byc więcej
  • świeża papryka, 2 szt
  • cebula, 1 szt
  • włoszczyzna, pęczek
  • sól, pieprz, chilli, słodka papryka w proszku, szczypta cukru, liście laurowe, ziele angielskie, po trochu do smaku
  • zielenina, np pietruszka i kolendra, po trochu do smaku
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotować wywar z warzyw z przyprawami.

  2. Do wywaru dodać rybę w kawałkach i gotować aż zmięknie i wypuści aromaty.

  3. Podawać ze świeżą zieleniną i grzankami, jeśli ktoś lubi.

  4. Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń