Do góry

Przekąski Przepis na:

Pikantna zupka

Przepis dnia 2009-06-09
Przekąski

Autor: Tosca

Przepisów i artykułów: 87 Ocena: 1920

Dodano: 04.06.2009

Odsłon: 3904

Szyyybko rozgrzewa! ;)

Składniki

  • mięso kurczaka, np. 2 bioderka
  • włoszczyzna, ile kto lubi
  • świeża kapusta, 1/4 główki
  • fasolka szparagowa, opcjonalnie
  • kostka rosołowa, drobiowa, 1 szt
  • pieprz, 3-4 suszone papryczki chilli, kilka kulek ziela angielskiego, 2 liście laurowe
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso, włoszczyznę i pozostałe warzywa zagotować. Zmiejszyć ogień, dodać przyprawy i kostkę rosołową. Pogotować jeszcze, aby smaki sie uwolniły i połączyły. Można podać ze świeżą zieleniną. :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

adamo 29 lutego 2012 AAAAAaaaa........ moderator zjadł majranka aaaaaaaaaaaa.............

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Tosca 04 czerwca 2009 Nie wiem, jak to się stało, że zapomniałam o majeranku, to naprawdę ważny składnik... Dodajcie go.

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Tosca 04 czerwca 2009 Aaaa! Zapomniałam o majeranku! Koniecznie do smaku!!!

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń