Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja gulaszu z kurzych serduszek. Smaczna odmiana.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 29
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 76
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 29
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 76
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
► Serduszka oczyścić, wypłukać i zalać około ¾ litra wody, dodać marchewkę, cebulę, kucharek, ziele angielskie i ugotować do miękkości. ► Wyjąć wszystko łyżką cedzakową trochę przestudzić, teraz serduszka kroimy w plastry, marchewkę w kostkę i pokrojone wrzucić z powrotem do rosołu. ► Dodać imbir, przyprawę do gulaszu, sos imbirowy, majeranek i gotować około 15 minut. Z mąki i masła zrobić zasmażkę i dodać do serduszek.