Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrzydełka można podawać z frytkami lub ryżem
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1100
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 110
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1100
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 110
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Składniki
Skrzydełka oczyść umyj,lekko osusz.Szczyptę słodkiej papryki,soli i pieprzu wymieszaj z olejem.Posmaruj skrzydełka.Wstaw na 1-2 godziny do lodówki.
Każde skrzydełko owiń folią aluminiową,ułóż na blasze.Piecz ok. 40 minut w temp. 220 C.
Koncentrat pomidorowy wymieszaj z musztardą.Skrzydełka odwiń z folii,posmaruj sosem pomidorowym.Piecz jeszcze chwilę,aż skórka się zrumieni.Gorące skrzydełka podawaj z frytkami lub ryżem