Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowa przekąska dla niespodziewanych gości.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 365
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 365
Składniki
Wykonanie: Rozgrzać olej, wrzucić posiekaną cebulę, wsypać kaszę i mieszając smażyć 5 minut. Następnie wlać 1 litr wrzątku, dodać przyprawy do smaku i gotować na wolnym ogniu około 30 minut do miękkości. Brokuły ugotować według opisu na opakowaniu. Ciepłą kaszę wyłożyć na półmisek, obłożyć ugotowanymi brokułami, migdałami wcześniej uprażonymi. Osobiście polecam polać brokuły olejem smakowym