Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniale smakuje , jeśli wcześniej włożymy ją do lodówki na 2 godziny mniam mniam...
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1631
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1631
Składniki
gruszki obrać w całości a ogonki zostawić . przeciąć na 3 części w poprzek i wydrążyć delikatnie gniadza nasionek . 3/4 tabliczki czekolady posiekać na drobne kawałeczki rozdrobić serek w miseczce ze śmietaną i cukrem pudrem i wymieszać zrodrobioną czekoladą . Pozostałą czekoladę rozpuścić z mlekiem i dokładnie wymieszać . Po zagotowaniu ostudzić . Przekładać gruszki serkiem stracciatella 2 razy i odłożyć w chłodne miejsce na 2 godziny . Tuż przed podaniem polać rozpuszczoną czekoladą . SMACZNEGO!!!