Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chodź jest kaloryczna to raz na jakiś czas możemy sobie pozwolić na takie pyszności, zwłaszcza że jest domowa :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Drożdże rozpuścić w 1szkl. wody + cukier+łyżka mąki. Gdy urośnie dodać pozostałe składniki i wymieszać. Gdy ciasto będzie za rzadkie dodać troszkę mąki. Odczekać na pół godzinki do wyrośnięcia ciasta. Blachę posmarować olejem, rozłożyć ciasto. Posmarować keczupem, na to położyłam wędlinę, pieczarki przesmażone z cebulką, paprykę konserwową. Posypałam przyprawą do pizzy i posypałam obficie serem. Piekłam 30 min w 180 st. Smacznego