Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 71
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 71
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Składniki
Do ciepłej wody dodać cukier i drożdże i zostawić do wyrośnięcia, gdy rozczyn już będzie gotowy dodać do mąki soli i oliwy i wyrobić ciasto.
Ciasto podzielić na dwie części, jedną część wyłożyć na blachę a drugą zostawić do drugiej pizzy.
Poczekać trochę aby ciasto urosło i dopiero na ciasto rozsmarować ketchup na to szynkę,ogórek pomidor.cebula i starty ser,
Wszystkich składników nie dawać bo będą na drugą pizze.Ogórek pokroić w plastry i podzielić te plastry jeszcze na 4 części,pomidor i cebule w pół plasterki.
Piec 25 minut w 200 st. aż ciasto po bokach będzie jasno złote SMACZNEGO :)