Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Możemy ją urozmaicić, dodając pieczarki i inne ulubione warzywa.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 99
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 144
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 276
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 114
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 99
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 144
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 276
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 114
Składniki
Jajka zagnieść z mąką ; jeśli ciasto będzie miało zbyt gęstą konsystencję - dolać nieco wody. Wyrobić je z pokrojoną wędliną ,szczypiorkiem , pietruszką, solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzać olej, wylać ciasto ; kiedy podsmaży się z jednej strony , przewrócić i ułożyć na wierzchu plasterki pomidora , posypać startym serem i ziołami.Przykryć i dosmażyć. Kiedy stopi się ser , pizza jest gotowa.