Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy do wykonania i niezwykle smaczny.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 62
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 155
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1222
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 491
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 62
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 155
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1222
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 491
Składniki
Ubić białka jaj z cukrami dodawać kolejno żółtka,na koniec budynie z proszkiem i łyżką mąki delikatnie wymieszać. Wylać na wysmarowaną lub wyłożoną papierem do pieczenia blachę /25na35 /piec ok.40 min w temp.170stopni MASA 2 budynie ugotować w 3 szkl. mleka wystudzić. Margarynę utrzeć z chałwą dodawać po łyżce zimny budyń. Upieczone ciasto przekroić na 2 części przełożyć połową masy drugą połową posmarować wierzch ciasta posypać wiórkami lub startą czekoladą Na zdjęciu jest mniej masy miałam mało chałwy. SMACZNEGO!