Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy do wykonania i niezwykle smaczny.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1800
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8363
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 749
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253394
Polecam.
Odsłon: 1449
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1800
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8363
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 749
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253394
Polecam.
Odsłon: 1449
Składniki
Ubić białka jaj z cukrami dodawać kolejno żółtka,na koniec budynie z proszkiem i łyżką mąki delikatnie wymieszać. Wylać na wysmarowaną lub wyłożoną papierem do pieczenia blachę /25na35 /piec ok.40 min w temp.170stopni MASA 2 budynie ugotować w 3 szkl. mleka wystudzić. Margarynę utrzeć z chałwą dodawać po łyżce zimny budyń. Upieczone ciasto przekroić na 2 części przełożyć połową masy drugą połową posmarować wierzch ciasta posypać wiórkami lub startą czekoladą Na zdjęciu jest mniej masy miałam mało chałwy. SMACZNEGO!