Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7781
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7781
Składniki
Ciasto: Wszystkie składniki pomieszać, wyrobić ciasto i podzielić na 2 części.
Masa sezamowa: Składniki wymieszać i gotować na małym ogniu 5 minut. Ostudzić, ale lekko ciepłe dać na jeden placek i upiec.
Masa kokosowa: Białka ubić dodać resztę składników, wlać na drugi placek i upiec.
Masa do przekładania: Chałwę i masło utrzeć razem dodać spiritus.
Przekładać w kolejności: Placek sezamowy
masa z chałwy
placek kokosowy