Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1831
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1831
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
margarynę , cukier i jajka ucierać razem dodając po łyżce mąki na koniec dodać proszek i wymieszać . wlać połowę ciasta na dużą formę wysmarowaną i wyłożoną papirem ciasto delikatnie posypać cynamonem i pokroić na to obrany rabarbar ( ilość wg uznania), ugotować budyń , gorącym zalać rabarbar poczekać chwilę niech ostygnie wyłożyć na budyń resztę ciasta , rozsmarować i piec.