Do góry

Dania główne Przepis na:

PLACKI AUGUSTOWSKIE

Dania główne

Autor: wikcia141

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 7

Dodano: 27.12.2009

Odsłon: 1600

BARDZO PYSZNE I LATWE W PRZYGOTOWANIU

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. CEBULE POKROIC W KOSTKE I ZESZKLIC NA MARGARYNIE.GRZYBY POKROIC NA KAWALKI I DODAC DO CEBULI,DUSIC DO MIEKOSCI.SZOSNEK ZMIAZDZYC LUB DROBNO POKROIC DODAC DO CEBULI I GRZYBOW DODAC TEZ MAJERANEK-OSTUDZIC.ZIEMNIAKI OBRAC I ZETRZEC NA TARCE Z MALYMI OTWORAMI,DODAC GRZYBY,CEBULE MAKE,JAJKA SOL,PIEPRZ I PIEC NA ZLOTY KOLOR JAK ZWYKLE PLACKI ZIEMNIACZANE.SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 27 grudnia 2009 Nie słyszałam o takich plackach ale przepis mi sie podoba no i w Augustowie grzybów nie brakuje.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń