Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO PYSZNE I LATWE W PRZYGOTOWANIU
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Składniki
CEBULE POKROIC W KOSTKE I ZESZKLIC NA MARGARYNIE.GRZYBY POKROIC NA KAWALKI I DODAC DO CEBULI,DUSIC DO MIEKOSCI.SZOSNEK ZMIAZDZYC LUB DROBNO POKROIC DODAC DO CEBULI I GRZYBOW DODAC TEZ MAJERANEK-OSTUDZIC.ZIEMNIAKI OBRAC I ZETRZEC NA TARCE Z MALYMI OTWORAMI,DODAC GRZYBY,CEBULE MAKE,JAJKA SOL,PIEPRZ I PIEC NA ZLOTY KOLOR JAK ZWYKLE PLACKI ZIEMNIACZANE.SMACZNEGO