Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 371
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 166
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 371
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 166
Składniki
Cukinia 2 szt zetrzeć na dużych oczkach i odcisnąć z nadmiaru wody,cebula 1 szt w kostkę,papryka czerwona 1szt w kostkę,pieczarki 10 dag w kostkę przesmażyć,ser 10 dag zetrzeć na dużych oczkach. Dodać 2 jajka,5 łyżek mąki,2 łyżki bułki tartej. Przyprawić solą,chili,czosnkiem granulowanym,kolendrą,oregano,natka pietruszki,imbir. Wszystko wymieszać dokładnie i smażyć z obu stron na złoty kolor. Można podać z sosem czosnkowym. Smacznego :)