Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny przepis Mojej Teściowej:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 123
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 123
Składniki
Ziemniaki i cebulę ścieramy najdrobniej jak się da. Odlewamy nadmiar wody,dodajemy pozostałe składniki i przyprawiamy. Nakładamy na rozgrzaną patelnię po łyżce ciasta i smażymy na złoty kolor z obu stron. Smacznego:)