Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, tanie, szybkie w wykonaniu.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 130
Polecam.
Odsłon: 765
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 130
Polecam.
Odsłon: 765
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć, odsączyć nadmiar soku, połączyć z mąką, przyprawami do smaku, drobno posiekaną cebulą i twarogiem utartym z jajkami. Masę dokładnie wymieszać, dodać posiekaną miętę i jeszcze raz wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Podawać z dowolnym sosem lub jogurtem.