Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne do popołudniowej kawki , nawet dla bardzo zabieganych
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 538
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 765
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 538
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 765
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę dodając sukcesywnie cukier. Gdy masa jest ubita , dodać resztę składników i delikatnie wmieszać je łyżką. Łyżką wykładać porcje na papier pergaminowy ułożony na blasze zachowując odstępy, Piec w temp.160 st. około 20 min wkładając do już rozgrzanego piekarnika.