Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,szybkie,słodko-kwaśne placuszki:)
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5125
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 168
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 301
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 165
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 464
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5125
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 168
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 301
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 165
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 464
Składniki
Rabarbar umyć,obrać i pociąć na ok półcentymetrowe plasterki. Oddzielić żółtka od białek. Żółtka ubijać mikserem z mąką dodając po trochu jogurt i miód oraz cynamon do smaku. Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie połączyć z ciastem a następnie dodać rabarbar i wymieszać łyżką. Na rozgrzany na patelni olej nakładać łyżką porcje ciasta i smażyć z obydwóch stron na rumiano. Usmażone placuszki można posypać cukrem pudrem,polać odrobiną miodu lub syropu klonowego i przybrać listkami melisy lub mięty,smacznego:)