Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35856
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 134
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 238
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 271
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35856
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 134
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 238
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 271
Składniki
Cukinię należy zetrzeć na tarce, na dużych oczkach. Posolić i poczekać aż odejdzie nadmiar wody. Por poszatkować. W dużej misce mieszamy cukinię, por, jajka,mleko, mąki daje tyle by masa miała konsystencję śmietany. Do smaku jeszcze pieprz i sól.
Placuszki smażymy na oleju aż uzyskają złoty kolor.
Bardzo dobre są placuszki z sosem tzatzyki lub sosem czosnkowym mojego przepisu. (twarożek homogenizowany naturalny,2 ząbki czosnku, sól ,pieprz, oregano). Pycha :)