Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wiee osób nie lubi wątróbki, ja też, oprócz placków wątrobianych....
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 719
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 719
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
wątrobe zmielić razem z cebulką, dodać mąkę około 2-3 łyżki, powstaną drobne grudki,ale tak ma być. Doprawic solą i pieprzem według uznania. Smażyć na rozgrzanym oleju, na małym ogniu aż sie zbrązowieją. Podawać z ziemniakami i kiszoną kapustą.