Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny i smaczny pomysł na wykorzystanie ziemniaków które nam zostały po obiedzie.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 94
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 94
Składniki
Ziemniaki ugotować, przecisnąć przez praskę lub dokładnie ubić tłuczkiem, dodać masło, mleko i pokrojony koperek.
Wszystko razem wymieszać. Do przestudzonego pure dodać jajko, starty na tarce żółty ser, pieprz. Smażyć na rozgrzanej patelni formując placuszki.