Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Płatki owsiane, kokosowa śmietanka, świeży sok z marchwi, chrupiące orzechy. Jest zdrowo, jest smacznie, jest jesiennie!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 816
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 78
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9209
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 816
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 78
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9209
Składniki
Płatki owsiane wymieszać z cynamonem, zalać mlekiem i odstawić na minimum kilka godzin (najlepiej zrobić to na całą noc). Rano przełożyć płatki do rondelka i podgrzać. W tym czasie ubić mleczko kokosowe, delikatnie wymieszać z jogurtem naturalnym. Orzechy włoskie drobno posiekać. Ciepłe płatki owsiane przełożyć do miseczki, zalać świeżym sokiem marchwiowym oraz kokosową śmietanką. Posypać orzechami.