Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawie, szybko i w dwóch odsłonach
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 178
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 418
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 178
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 418
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Składniki
w polędwicy zrobić kieszonkę , wzdłuż oczywiście, wczesniej oprószyć wegetą i lekko pieprzem albo jak kto lubi
kieszonkę ciasno napełnić serem, oliwkami i pomidorami albo czym kto lubi, spiąć koniec i na patelnię, szybko obsmażamy na złoto ze wszystkich stron.
potem w folię alu lub do naczynia żaroodpornego i do piekarnika na 170st/50 min, ja piekę w folii, jest bardziej soczysta. I po robocie!!!
Po upieczeniu kroimy w plastry tak ok 2cm i podajemy na ciepło z ryżem. Ja podaję równiez na zimno, na lodowej sałacie kilka plasterków polanych winegretem SMACZNEGO