Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 66
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 160
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 66
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 160
Składniki
Liście sałaty umyć, osuszyć. Pomidorki umyć, pokroić na cząstki. Oczyścić paprykę i pociąć ją na paseczki. Ocet winny wymieszać z 4 łyżkami oleju, solą i pieprzem. Sosem polać warzywa. Mięso usmażyć na maśle i 2 łyżkach oleju, oprószyć solą i pieprzem (trzymać w cieple, w folii aluminiowej). Na tłuszczu z mięsa usmażyć tosty, rumieniąc je z obu stron. Na każdym toście położyć usmażoną wołowinę, udekorować go warzywami.