Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
20 minut i gotowe.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 74
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 205
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 261
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 425
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 74
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 205
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 261
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 425
Składniki
Polędwiczkę pokroić w półplasterki, obsmażyć na złoto na maśle. Kalarepę pokroić w paski albo w kostkę, ugotować na pół twardo. Groszek i marchewkę w talarkach zblanszować.
W garnku rozpuścić masło, dodać trochę mąki - zrobić zasmażkę. Dolać 1,5-2 szklanku bulionu (można użyć wywaru z warzyw). Zagotować, wlać śmietanę, włożyć mięso, doprawić przyprawami. Na końcu wrzucić ugotowane wcześniej warzywa, posypać koperkiem.
Ja podałam polędwiczkę z ziemniakami puree.
Smacznego:D