Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 112
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 24
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 533
Polecam.
Odsłon: 112
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 24
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 533
Składniki
Polędwiczki opłukać ,osuszyć ręcznikiem i pokroić na 2-3 cm kotleciki. W moździerzu rozgnieść przyprawy ,dodać 6 łyżek soku z cytryny i 5 łyżek koniaku. Wymieszać z polędwiczkami ,marynować 2 dni w lodówce. Po tym czasie piec w rękawie 40 min w temp 200 stopni.