Do góry

Dania główne Przepis na:

Polonezy

Dania główne

Autor: socharena

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 560

Dodano: 09.01.2009

Odsłon: 2509

Smaczne i szybkie danie na obiad...

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki i cebule pokroić w kostkę, podsmażyc, dodać koncentrat pomidorowy , musztardę, przyprawić solą i pieprzem, i papryką.Mięso pokroic na plastry, cienko rozbić. Na każdym kawałku mięsa ułożyć wałeczki z nadzienia, zwinąć w rulon. Panierować w mące, smażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu. Można podawać z brukselką z wody lub wg uznania.

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: polonezy

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń