Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobre do sałatek,pizzy, koreczków;)
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 132
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 57
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 28
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 42
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 132
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 57
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 28
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 42
Składniki
Ze składników powyżej gotujemy zalewę, pozostawiamy do ostygnięcia
Pomidory poprzekłuwać wykałaczką aby nie popękały podczas gotowania i zalewa mogla się dostać do środka. Przełożyć w słoiki
Zalewamy pomidorki przestygnięta zalewą
Pasteryzujemy ok 25 min na małym ogniu aby nie popękały;)