Do góry

Dania główne Przepis na:

POMIDORY FASZEROWANE FETĄ

Dania główne

Autor: koka333

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 119

Dodano: 02.11.2009

Odsłon: 1867

MIŁA ODMIANA DLA ZWYKŁEGO POMIDORA;)

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pomidory myjemy,ścinamy im czapeczki i wydrążamy środki.

  2. Wydrążone pomidory oprószamy solą i układamy na talerzu otworami do dołu, żeby wyciekł sok.

  3. posypujemy pieprzem.

  4. Czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli, mieszamy z fetą, pokrojonymi w drobną kosteczkę czapeczkami, tartą bułką i ziołami.

  5. Układamy na grillu. Skrapiamy olejem i sokiem z przetartych wydrążonych środków pomidorów.

  6. Pieczemy przez 10-15 minut.

  7. Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Zlotowlosa 02 listopada 2009 Myślę, że to jest warte wypróbowania :) Dodaję do ulubionych :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń