Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dobrego na przekąskę.
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 172
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 141
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1766
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 172
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 141
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1766
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Składniki
Wykonanie: Pomidory umyć, ściąć nożem czubki i wydrążyć miąższ łyżeczką. Kiełbasę i cebulę pokroić i przysmażyć na maśle na złoty kolor. Mąkę rozprowadzić z mlekiem, wbić jaja, posolić do smaku i wylać na gorącą patelnię z usmażoną cebulą i kiełbasą. Szybko wymieszać i napełnić wydrążone pomidory, posypać natką pietruszki i podawać do chleba z masłem.