Do góry

Przekąski Przepis na:

Pomidory z mozzarellą i świeżą bazylią

Przekąski

Autor: sikorka21

Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 3032

Dodano: 17.02.2008

Odsłon: 21627

Doskonałe danie na lekką kolacje lub lunch.

Składniki

  • pomidory, 4 szt
  • mozzarella, 1 op
  • świeża bazylia
  • oliwa z oliwek, 2 łyżki
  • sól pieprz, szczypta
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pomidory i ser pokroić w plastry i układać na przemiennie na talerzu, całość skropić oliwą z oliwek, przyprawić i posyliać świeżą bazylią. Świetnie smakuje z pieczywem czosnkowym

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

annawk 06 grudnia 2011 apetyczna przekąska dobra na każdą okazję

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 10 sierpnia 2009 Bardzo dobra przekąska ,robie to danie juz od kilku lat i zawsze smakuje.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń